kiszonki
Dodano: 2 lata 9 miesięcy temu
Kiszenie to tradycyjna metoda dzięki której uzyskać można wyjątkowy i niepowtarzalny smak warzyw. Bardzo często kiszonki wykorzystywane są jako dodatek do obiadu, ponieważ doskonale uzupełniają cały posiłek. Oprócz popularnych i wszystkim znanych ogórków kiszonych znajdą się również wielbiciele kiszonej kapusty, barszczu kiszonego lub kapusty z grzybami. Wszystkie te produkty są doskonałym źródłem witamin i minerałów, dlatego coraz więcej osób sięga po kiszonki i wzbogaca nimi swój codzienny jadłospis.
Kategorie: Zdrowa żywność Tagi: ogórki kiszone , ogórki konserwowe , zupy i przetwory bio , kiszonki , kapusta kiszona w słoikach
Podobne wpisy
- Organic24
- FitRepublic.pl - fitness i zdrowe żywienie
- naturescience.eu
- Producent borówka amerykańska plantacja
- Zdrowa żywność
Komentarze
Adres strony:
Wyświetleń:
534
Kliknięć:
0
Wizyt:
141